Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Renault ZOE

Q210 Life Quickcharge 22 kWh (ex Accu) Full electric, automaat, Navigatie

Prijs
10.950
Vakgarage van der Klij B.V.
Terug
Bellen
Mail
Over deze ZOE

Rijk uitgeruste Full-Electric Renault Zoe Q 210 Quickcharge automaat met oa Navigatie, Multi-functioneel stuurwiel, Bluetooth, Airco, 5 deurs, prijs is incl BTW Inruil en financiering mogelijk. Wegenbelastingvrij. Voor zakelijke rijders 4% bijtelling. Ook te laden bij een Fastned station langs de snelweg. (binnen 30 minuten 80% vol) Renault biedt u de mogelijkheid om de auto aan te schaffen en de batterij te huren. (dit regelen wij met u in onze showroom) Hiermee is de aanschafprijs van de auto lager en heeft u maximale gemoedsrust: •U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van de batterijhuur is afgestemd op uw persoonlijke behoeften •U bent altijd verzekerd van een goed werkende batterij: bij minder dan 75% capaciteit wordt deze gerepareerd of vervangen •Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route service en Renault biedt u een mobiliteitsoplossing als de auto niet meer kan rijden •Bij verkoop kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten worden overgedragen aan een andere partij Kosten zijn (afhankelijk van hoeveel kilometers u rijdt vanaf €59,- per maand) De Renault Route Service staat ook voor u klaar wanneer doorrijden niet mogelijk is vanwege een lege batterij. In dat geval breng Renault u naar een laadpunt binnen een straal van 80 km. Deze service zit bij de batterijhuur inbegrepen en biedt gedurende de gehele termijn van het contract zekerheid. Bel voor meer info Patrick van Slobbe 0638-294752 of 0345-570347

Meer tonen

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions